Portugese Laurier

De Portugese Laurier, ook wel bekend als de Punus Lusitanica, is een altijd groene plant waar een volle haag van gemaakt kan worden. Het heeft een klassieke en luxe uitstraling dankzij zijn donkergroene kleur.

Deze boom is perfect om je tuin een chique uitstraling te geven en heeft weinig onderhoud nodig. Als je de Portugese Laurier in pot wilt laten groeien, kun je het beste een pot kiezen die iets breder is dan diep. Dit komt omdat de wortels van deze plant nogal ruimte in beslag nemen. De Portugese Laurier staat graag in de zon, maar kan ook goed tegen schaduw. Hij houdt ervan om vochtig te zijn, dus geef hem regelmatig water. Deze plant is verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je altijd een geschikte variant kunt vinden voor je tuin.

Tips voor het planten van de Portugese Laurier:

– Kies een plek in je tuin waar de Portugese Laurier volop kan groeien.

– Plant de boom niet te diep, want dan kunnen de wortels gaan rotten.

– Geef de Portugese Laurier regelmatig water en plaats hem eventueel op een plek waar hij vochtig blijft.

– Deze plant is geschikt voor zowel zonnige als schaduwrijke plekken in je tuin.

Als je de Portugese Laurier wilt planten, kun je het beste een plek in je tuin uitkiezen waar hij volop kan groeien. De boom houdt ervan om vochtig te zijn, dus geef hem regelmatig water. Deze plant is ook geschikt voor zowel zonnige als schaduwrijke plekken in je tuin. Kies bij het planten van de Portugese Laurier niet te diep, want dan kunnen de wortels gaan rotten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *